Η Εταιρεία

H Chromatic είναι η εξέλιξη μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής οικοδομικών χρωμάτων και βερνικιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις βαφής με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας.


Στην Chromatic δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία και παράγουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας μέσα από εγκεκριμένες διαδικασίες, φιλικά πάντα στον χρήστη και το περιβάλλον. Φροντίζουμε να επιλέγουμε άριστες πρώτες ύλες για την παραγωγή των προϊόντων μας από τις πιο αξιόπιστες χημικές βιομηχανίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξυπηρετούμε άμεσα ένα ευρύ δίκτυο πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνδυάζοντας άριστα την τεχνογνωσία μας με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.


Η κορυφαία ποιότητα των χρωμάτων της Chromatic, η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και οι ισχυροί δεσμοί ετών με τους πελάτες μας, αποτελούν βασικό πυλώνα των αρχών μας.


Όραμα μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και επέκταση, προκειμένου να καλύψουμε στο μέγιστο όλους τους τομείς της δραστηριότητας μας. Στόχος μας, παραμένει πάντα η μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή βάσει της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών μας.


Κάντε κλικ για να δείτε τον κατάλογο προϊόντων.